طالع زاری، رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان با بیان اینکه سند چشم انداز و برنامه ای در نهاد وکالت نداریم، افزود: زمانی که برنامه نداشته باشیم برای ما برنامه می نویسند چرا که افقی را پیش بینی نکرده ایم.
به گزارش روابط عمومی کانون وکلای گلستان، علی طالعزاری در نشست هماندیشی مدیران نهاد وکالت که با حضور جعفر کوشا، رئیس اتحادیه کانونهای وکلای ایران و رؤسای کانونهای استانی برگزار شد، اظهار داشت: سیاستگذاری در نهاد وکالت تاکنون بهصورت واکنشی و مبتنی بر مسائل جاری بوده است. این بدان معناست که تنها در زمان بروز مشکلات و بحرانها به دنبال راهحل بودهایم، درحالیکه برای دو یا سه دهه آینده هیچ برنامهریزی بلندمدتی انجام نشده است.
رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان با تأکید بر نبود برنامه و چشمانداز مشخص در این حوزه افزود: در شرایطی که خودمان برنامهریزی نداشته باشیم، دیگران برای ما تصمیمگیری خواهند کرد؛ چراکه افقی برای آینده ترسیم نکردهایم.
وی با اشاره به اهمیت آیندهپژوهی بهعنوان یک راهبرد اساسی بیان کرد: لازم است این موضوع در سطح اتحادیه و در ابعاد ملی با جدیت بیشتری پیگیری شود و بهصورت مستمر در دستور کار قرار گیرد.
طالعزاری همچنین عنوان کرد: در نشست «آیندهپژوهی نهاد وکالت در پرتو نظام تقنین»، شرایط نهاد وکالت از منظر قوانین و مقررات مورد بررسی قرار خواهد گرفت. از جمله اینکه آیا قوانین موجود برای نیازهای آینده کافی هستند یا خیر؟ بهعنوان مثال، باید مشخص شود که در مواجهه با فناوریهای نوظهوری مانند هوش مصنوعی، چه تدابیری در حوزه قانونگذاری لازم است.
علی طالع زاری در نشست هم اندیشی مدیران نهاد وکالت که با حضور جعفر کوشا، رییس اتحادیه کانون های وکلای ایران و روسای کانون های استانی برگزار شد، اظهار کرد: تا کنون سیاست گذاری در نهاد وکالت مسئله محور بوده است و صرفا در زمان بروز مشکلات و بحران ها به دنبال راه حل بوده ایم اما برای ۲۰ یا ۳۰ سال بعد آینده پژوهی نداشته ایم.
رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان با بیان اینکه سند چشم انداز و برنامه ای در نهاد وکالت نداریم، افزود: زمانی که برنامه نداشته باشیم برای ما برنامه می نویسند چرا که خود افقی را پیش بینی نکرده ایم.
وی با بیان اینکه آینده پژوهی یک راهبرد است، گفت: لازم است در اتحادیه و در سطح کشور موضوع آینده پژوهی به صورت جدی و مداوم دنبال شود.
طالع زاری گفت: در نشست «آینده پژوهی نهاد وکالت در پرتو نظام تقنین» وضعیت نهاد وکالت در حوزه تقنین بررسی می شود و اینکه آیا قوانین برای سال های آینده کافی است یا خیر؟ به عنوان مثال نهاد وکالت در حوزه تقنین در مواجه با فناوری های نوین مول هوش مصنوعی چه باید کند؟
بازدیدها: 0