عمومی | 20 نوامبر، 2015

رئیس مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه گفت: نرخ رشد جرایم از نرخ رشد اقتصادی و نرخ رشد جمعیت در کشور بیشتر است و هشت سال طول کشید تا برای پیشگیری از وقوع جرم قانون وضع شود و هنوز هم مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوبه مربوطه را ابلاغ نکرده است.

به گزارش ایرنا، دکتر عباس علوی نژاد در نخستین همایش ملی حقوق و نظام بانکی در دانشگاه فردوسی مشهد افزود:با وجود حدود 80 سال سابقه قانونگذاری در ایران 11 هزار عنوان قانونی در کشور وجود دارد.

1وی ادامه داد این در حالی است که کشورهایی وجود دارند که با داشتن سابقه 200 ساله در قانونگذاری، حدود هزار و 800 عنوان قانونی دارند.

وی اظهار کرد: به رغم تلاش بسیار و حجم گسترده جابجایی پول در نظام بانکی کشور هنوز رضایت کامل از مجموعه بانکی وجود ندارد که یکی از علل آن نداشتن دیدگاه سیستمی و فعالیت دستگاهها به صورت جزیره ای و جدا از هم است.

وی گفت: در پرونده های میلیاردی که هم اکنون مطرح است باید همه سیستم و مجموعه را با هم در نظر گرفت زیرا برخورد با معلول مشکل را حل نمی کند و باید همه عوامل از جمله عوامل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را نیز لحاظ کرد.

علوی نژاد ادامه داد: منابع مالی کشور به درستی توزیع و اولویت بندی نشده است و نمونه آن برخی از بیمارستانهای 96 تختخوابی است که از 30 سال پیش در کشور در حال ساخت می باشد و هنوز به اتمام نرسیده است.

وی افزود: مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه 100 آسیب و 60 راهکار را در حوزه آسیبها و تهدیدهای نظام بانکی کشور تشخیص داده است.

نخستین همایش ملی حقوق و نظام بانکی که از امروز در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد تا فردا ادامه دارد.

در این همایش که با هدف ارائه راه­ حلهای حقوقی و قضایی در زمینه بن بست های موجود بانکی، دفاع عالمانه از برخی نسبتهای وارد شده به بانکها و بسترسازی برای تهیه لایحه جامع حقوق بانکی برپا شده است 30 مقاله ارائه می شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به کانون وکلای دادگستری گلستان می‌باشد.